Serveis

Posem a la vostra disposició un ventall de figures per tal de poder engalanar carrers i places durant les festes de Nadal, de la manera més personal possible.

Un ampli ventall de figures

Us oferim la possibilitat de compra o lloguear les figures o bé fabricar-vos a mida les vostres figures.

Dissenys pròpis

Figures exclusives

Tot tipus d’il·luminacions: arcs, fanals, arbres, places i façanes, en diferents colors: blanc, càlid, blau, verd, groc, vermell, rosa, carbassa i lila.

 

Models a mida

Fem dissenys personalitzats

També podem adaptar-nos als clients i fer-vos dissenys personalitzats amb els vostres logotips o referències que ens feu arribar.

Fabricació pròpia

Fabriquem i revisem els models

La fabricació de les noves figures ja recullen les noves tendències en il·luminació com són l’RGB, Dual, el Flashing, l’Sparkless i el Pixelmax, que aporten dinamisme a l’estaticitat fins ara preponderant en la il·luminació.

Transport

Entrega in situ de les comandes

Un cop fabricades i testejades les figures, les entreguem on el client necessiti. ja a punt per ser intal·lades.

En cas de ser necessari també es pot contractar el servei d’instal·lació de les figures.

Disseny i innovació

La fabricació de les noves figures ja recullen les noves tendències en il·luminació

Materials

Qualitat i seguretat

Les conexions són totalment impermeables per anar a l’exterior i els productes compleixen els controls de qualitat CE, ROHS
i IECEE.

A més fem una revisió de qualitat i funcionament exaustiva abans de l’entrega de les figures per tal d’assegurar el seu correcte funcionament.

Dual

De càlid a fred

L’efecte Dual permet passar de càlid a fred indistintament en els materials d’il·luminació de color blanc, o bé jugar en canvis de color blau-verd, vermell-verd, vermell-blau o blau-blanc.
Es pot variar la seva tonalitat en el moment que es vulgui amb comandaments a distància o a través de controladors sincronitzats que van variant en un temps establert.

RGB

Tots els colors possibles

L’efecte RGB permet que una figura ja no està feta en un únic color, amb l’efecte RGB cada bombeta LED pot ser de tots els colors possibles, i es pot variar la seva tonalitat en el moment que es vulgui amb comandaments a distància o a través de controladors sincronitzats que ja van variant en un temps establert.

Flashing

Espurneig elegant

Amb l’efecte Flashing es dona vistositat a les figures a través d’una bombeta flash cada 5 bombetes de LED fixe, aconseguint-se un espurneig elegant i atractiu.

Flashing

Espurneig elegant

Amb l’efecte Flashing es dona vistositat a les figures a través d’una bombeta flash cada 5 bombetes de LED fixe, aconseguint-se un espurneig elegant i atractiu.

Sparkless

Encesa i apagada suau

Amb l’efecte Sparkless es dona un moviment suau a les figures a través de l’encesa i apagada aleatòria i progressiva de les diferents bombetes led, aconseguint-se una major vistositat de les figures evitant però les estridències pròpies de les intermitències totals o excessivament ràpides.

Pixelmax

Amb vídeo i àudio

Aplicat a cortines, sostres de llum o figures 3D gegants permet a través de la connexió de les bombetes LED a un suport informàtic personalitzar amb vídeo i àudio la il·luminació de Nadal, aconseguint de reproduir qualssevol color, forma o imatge en el suport nadalenc escollit, i introduir-hi publicitat comercial, institucional o els missatges que es desitgi reproduir.

Desplaça cap amunt